SOpharmacy е любимата марка аптеки на българските пациенти за 2021 г.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
sopharmacy любима марка

SOpharmacy e любимата марка аптеки на българските пациенти за 2021 г. в тринадесетото издание на единствената потребителска класация у нас „Моите любими марки“. Сред финалистите в нея се нареждат и собствената марка продукти на SOpharmacy, както и ексклузивният бранд Skincode.

Призът „Любимa аптека“ идва след една от най-предизвикателните години за сектора на грижата за здравето, който беше най-силно засегнат от пандемията от COVID-19. В тази година SOpharmacy утвърди позициите си на предпочитан здравен партньор за българските пациенти, а директният потребителски вот в класацията „Моите любими марки“ потвърждава това категорично.

Зад успеха на SOpharmacy като предпочитана аптека стои цялостното разбиране на бранда за внимание и грижа. То е залегнало във всеки един елемент на концепцията – от начина на изграждане на пространството, през широкото портфолио от продукти, до ролята на фармацевта като доверен консултант, който има експертизата да предостави здравен съвет по редица дискомфортни състояния. Към днешна дата, портфолиото на SOpharmacy надхвърля над 11000 продуктa на световноизвестни марки и нишови такива, както и над 70 продукта под собствената марка. SOpharmacy e достъпен здравен партньор с над 200 аптеки в 46 града и онлайн на www.sopharmacy.bg.

АВТОР

Обява за работа - аптека Медея

  • Пусни файловете тук или
    Pharmacist.bg не съхранява личните данни на кандидатите за работа. С кандидатсването си за работа Вие се съгласявате Вашите лични данни да бъдат изпратени към работодателя.