Ars longa, vita brevis
Реклама

Реклама

РФК София-столична осигури предпазни очила за членовете си

Със съобщение до членовете си, РФК София-столична съобщи, че ше бъдат подсигурени предпазни очила за редовните и доброволни челнове.

В съобщението се казва, че към момента няма отговор от институциите на искането за лични предпазни средства за магистър-фармацевтите.

С решение на Управителния съвет на Регионална фармацевтична колегия София-столична, въпреки огромния дефицит на предпазни средства, е станало възможно да се закупят защитни очила за редовните и доброволни членове на колегията. Средствата за закупуването им са от членския внос. Предпазните очила са предназначени за редовни членове на колегията.

Очилата не са подходящи за тези, които носят очила с диоптър. За колегите без предпазни стъкла на гишетата и за тези, които носят очила с диоптър, продължават да се търсят шлемове.

Можете да получите предпазни очила от Регионална фармацевтична колегия София-столична като ги заявите предварително от регистрационната форма или на сайта на РФК София-столична.

Предпазните очила можете да получите (след като сте попълнили онлайн заявка) в офиса на РФК София-столична (адрес: София, ж.к. „Изток“, ул. „Антон П. Чехов“ №10, ет. 1). За въпроси: 0877 018 868,   rfksoffice@gmail.com

Абонирайте се за нашия бюлетин
Новини и полезни статии за фармацевти
Може да се отпишете по всяко време!
Подобни статии

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури коректна функционалност и за да събира анонимни статистики за посещенията с цел подобряване на съдържанието. Продължавайки, вие се съгласявате с нашата Декларация за поверителност. Приемам Научи повече