Ars longa, vita brevis
Реклама

Реклама

Предстои първата Фарма академия на Johnson & Johnson

Johnson & Johnson имат удоволствието да ви поканят на първата Фарма акдемия на тема “ The Best of me”.

За да запазят здравето на всеки и предвид изключително динамичната среда в условия на Covid пандемия, събитието ще бъде проведено онлайн чрез платформа на CredoWeb. 

  • Дата:   05.11.2020
  • Начало:  15:30 ч.
  • Продължителност: 120 мин. (+20 мин. за въпроси и дискусия)
  • Място:  CredoWeb online платформа (https://www.credoweb.bg/r/pharma_academy)

Фарма академията ще старира с кратко обръщение от страна на г-н Григорис Карелос, директор на Johnson&Johnson за Балканите, Изреал и Гърция.

В събитието ще бъдат представени най – новите  данни за ОТС пазара  от генералния директор на  IQVIA за България – г-н Лука Чичов. Ще получите интересна информация относно Храносмилателното здраве и ще ви запознаем с препоръките на СЗО в подхода за избор на най-ефективни терапии. Информацията ще бъде представена по актрактивен и запомнящ се начин от проф. Момеков, Катедра Фармакология и Токсикология към Фармацевтичен факултет на МУ, София.

Магистър – фармацевтите Ивайло Симеонов и Христина Теодосиева ще споделят своя опит при работа си със Сертификационната програма на J&J за отказване на тютюнопушенето, ползите за пациента, за аптеката и умението да спечелиш лоялни клиенти.

Кулминацията в събитието ще бъде световно известният лектор г-н Петер Економидис, експерт по разработването на стратегии за търговската марка с опит в Южна Африка, Хонг Конг, Гърция, Мексико и Ню Йорк. Той ще изнесе презентация под наслов: Бъди най-добрата версия на себе си.

Достъпът до събитието е само след регистрация в платформата на CredoWeb.

Кликнете върху поканата за да я разгледате

Абонирайте се за нашия бюлетин
Новини и полезни статии за фармацевти
Може да се отпишете по всяко време!
Подобни статии

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури коректна функционалност и за да събира анонимни статистики за посещенията с цел подобряване на съдържанието. Продължавайки, вие се съгласявате с нашата Декларация за поверителност. Приемам Научи повече