Откриване на учебната година в МУ-София

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Днес МУ–София тържествено ще открие новата академична година. Официалният старт ще бъде даден от 10 часа за всички първокурсници на Медицинския университет и на колежа „Йорданка Филаретова”.

Академичната година ще бъде открита от ректора на висшето учебно заведение акад. Лъчезар Трайков, а гости ще бъдат здравният министър д-р Стойчо Кацаров, образователния проф. Николай Денков и зам.-кметът на София Дончо Барбалов.

Както и в другите медицински университетите, така и в МУ–София обучението ще се провежда хибридно.

Днешната церемония ще бъде на открито в двора на Медико-биологичния комплекс, след което новоприетите студенти ще присъстват и на локалните откривания във всеки факултет. След това Студентски съвет е организирал за тях “Ден на първокурсника”, за да се запознаят със структурата на всеки факултет, различните катедри и отделните дисциплини, а техните по-големи колеги ще им помогнат с опознаването на базата на университета, отделните аудитории и зали.

Източник: clinica.bg

Снимка: МУ-София

АВТОР

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Обява за работа - аптека Медея

  • Пусни файловете тук или
    Pharmacist.bg не съхранява личните данни на кандидатите за работа. С кандидатсването си за работа Вие се съгласявате Вашите лични данни да бъдат изпратени към работодателя.