Българските фармацевтични дни 2021 г. сред красотата на природата

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
БФС магистър-фарамцевти

За втори път ежегодният форум БФД 2021г. – най-значимото събитие в календара на Българския фармацевтичен съюз, ще се проведе от 25 до 27 юни на територията на х-л „Рила“, Боровец. 

Успехът и популярността на форума нарастват с всяка изминала година. В него участва фармацевтичното съсловие, както и представители на държавните институции, академичната общност, студенти, производители, дистрибутори, представители на сродни български и международни организации, както и много специалисти в сферата на здравеопазването. 

Тържественото откриване на БФД ще се проведе в зала „Рила“ на хотел „Рила“. Традиционно ще бъдат връчени наградите на БФС за продукти на годината, ще бъдат отличени най-успешната РФК и магистър-фармацевти на 2020 в една тържествена церемония.

Научната пленарна сесия, както и специализираното фармацевтично изложение, ще бъдат разположени в залите и лобито на х-л „Рила“, Боровец. Достъп до изложението и научната програма ще имат само регистрирани участници – медицински специалисти и изложители.

Повече информация на https://events.bphu.bg/

АВТОР